PROVJERA STANJA VOZILA - 12 MINUTA DO PRAVOG STANJA STVARI


Provjera stanja Opelovog vozila ima za cilj pružiti sveobuhvatnu sliku stanja vašeg Opela. Tako ćete biti sigurni da je vaše vozilo u vrhunskom stanju bez obzira na to gdje namjeravate voziti. Naši iskusni mehaničari obavljaju 12-minutnu vizualnu provjeru nakon koje dobivate elektronički izvještaj s detaljnim nalazima. Dobit ćete konkurentnu procjenu svih potrebnih radova, a samo vi odlučujete što će se i kada raditi.
 
Jednostavan sustav semafora pokazuje točno koliko siguran i ispravan je svaki pojedini dio vozila kao i sve preporučene buduće zamjene ili popravke.
 

Crvene stavke
Zahtijevaju hitnu pozornost. Upravljanje vozilom u ovom stanju može biti protuzakonito ili nesigurno. Sve što je označenom crvenom bojom treba hitno popraviti.
 

Žute stavke
Žuta boja znači da nešto nije u redu. Servisni savjetnik će vam objasniti koliko hitno treba popraviti kvar. Popravite kvar prije nego se stanje pogorša i uštedjet ćete mnogo vremena i novca.
 

Zelene stavke
Dobre vijesti. Ne trebate se brinuti zbog zelenih stavki barem do sljedećeg servisa.
 

Naše iskusno osoblje detaljno će vam objasniti izvještaj i pomoći vam odlučiti što poduzeti, ako je potrebno.


Ako imate myOpel račun, dobit ćete pregled nalaza u pdf formatu za svoju evidenciju, sa žutim i crvenim stavkama kao podsjetnik za servis uz mogućnost online rezervacije popravka kod ovlaštenog partnera po želji.


Dogovorite termin vizualne provjere kod nas i saznajte više o stanju svojeg vozila sada!


*Rezultati obavljenog pregleda vozila temelje se isključivo na vizualnom, površinskom pregledu vozila. Imajte na umu da se skriveni nedostaci koji se ne mogu otkriti vizualnim, površinskim pregledom mogu otkriti samo cjelovitim pregledom vozila (ako/ako je to tehnički moguće). Pregled vozila koji je proveo Opel ovlašteni servis odražava trenutno stanje automobila; zastupnik neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu na automobilu koja se može dogoditi kasnije te bilo kakvu štetu nastalu uslijed latentnih oštećenja. Kod Opel zastupnika koji sudjeluju u programu, Opelov vizualan pregled vozila daje Vam sveobuhvatnu sliku stanja Vašeg Opela. Na ovaj način možete biti sigurni da je Vaše vozilo u vrhunskoj formi, bez obzira gdje želite ići s njim. Naši iskusni tehničari vrše vizualni pregled u svega 12 minuta te izrađuju elektronički izvještaj o pronađenim stavkama. Dobit ćete prihvatljivu cijenu procjene rada koji se treba odraditi te nasposljetku sami odlučiti što ćete i kada to obaviti.