Servis 4+ program: SAVRŠENA BRIGA ZA OPEL AUTOMOBILE STARIJE OD 4 GODINE

Opel vozilo starije od četiri godine i dalje zaslužuje istu pažnju i visoku razinu tehničke podrške kao i njegovi mlađi kolege! 
Uz naš program Servis 4+ svoj automobil kvalitetno održavajte u Opel servisnim centrima uz stručno osoblje te suvremenu Opelovu tehnologiju i originalne Opel dijelove!

Ovim našim programom odobravamo popust od 20% na sve originalne Opel dijelove potrebne za održavanje i 10% popusta na rad na sve poslove održavanja.* Potražite naše ponude s logotipom Servis 4+ u svim našim Opel servisnim centrima koji sudjeluju u programu!

Program je dostupan svim Opelovim privatnim automobilima starijima od 4 godine od dana prve registracije, bez obzira na to je li prva registracija bila u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu. Program se odnosi samo na automobile u vlasništvu privatnih kupaca. Za redovito održavanje službenih automobila, molimo Vas da od svog Opel servisnog centra zatražite ponudu za svoju tvrtku.

Za velike popravke odaberite naše dijelove iz kružnog gospodarenja: obnovljeni dijelovi predstavljaju izvrsnu vrijednost za novac, s cijenama do 50% nižim od originalnih Opelovih dijelova. Ne samo da ćete produžiti vijek trajanja svog automobila i uštedjeti novac, već ćete i recikliranjem pridonijeti očuvanju prirodnih resursa.


* Ponuda vrijedi do povlačenja u svim Opel servisnim centrima koji sudjeluju u programu. Za pojedinosti o ponudi i daljnje informacije posjetite svoj najbliži Opel servisni centar.