PRIRUČNICI I TEHNIČKE INFORMACIJE


Korisnički priručnici sadrže sve informacije potrebne za siguran i učinkovit rad Vašeg Opela. Ako se upućuje na posjet servisu, preporučujemo da se obratite Opel servisu po Vašem izboru. Dobro je ovaj priručnik stalno čuvati u automobilu, tako da Vam bude pri ruci kad je potrebno. Kao dodatak myOpelu, sve što morate učiniti je dodati svoj VIN u virtualnu garažu i odgovarajući priručnik bit će lako dostupan.

Infotainment sustav najsuvremenije je sredstvo zabave i informacija u automobilu. Njegov jednostavan rad osigurava dobro osmišljene kontrole, dodirni zaslon i jasan prikaz. Možete ga koristiti i za pokretanje nekih aplikacija za pametne telefone. Po želji, Infotainment sustavom može se upravljati pomoću gumba na dodirnom zaslonu i upravljačkoj ploči, kontrolama na upravljaču ili, ako to dopušta mobilni telefon, putem prepoznavanja glasa.

Korisnički priručnici i Infotainmernt vodiči za svaki model, kao i vodič za pričvršćivanje vijaka ili matica na kotačima, također se mogu preuzeti klikom na donji link. Napomena: Svaki priručnik opisuje sve mogućnosti i značajke dostupne za različite modele i sustave Infotainment.


Određeni opisi, uključujući opise zaslona i funkcija izbornika, možda ne odgovaraju Vašem vozilu zbog verzije modela, specifikacija za određenu zemlju, posebne opreme ili dodatne opreme.