Servisne ponude

Naša vozila predstavljaju izvrsnu uslugu i kvalitetu. Da bismo to zadržali, naša je preporuka svim Opel vozačima pregled svog vozila kako bi ostao u savršenom tehničkom stanju, koristeći pritom originalne Opelove dijelove i tehnologiju. Pregledajte naše ponude I saznajte više o uslugama koje se nude u Opelovim servisima. Za ponude posebno skrojene za Vaše vozilo, molimo kontaktirajte svog Opel partnera.

Servis 4+ program

Opel vozilo starije od četiri godine i dalje zaslužuje istu pažnju i visoku razinu tehničke podrške kao i njegovi mlađi kolege!

myopel application

Mnogo personaliziranih, korisnih informacija i usluga na jednom mjestu. Otkrijte mogućnosti poboljšane myOpel aplikacije: učitajte aplikaciju i prijavite se sa svojim myOpel korisničkim imenom i lozinkom.
 

Flexcare

Praktičan servisni program i prilagođena zaštita za Vaš novi Opel. Flexcare nudi odvojene pakete za Opel vozila, koji uključuju pomoć, produženo jamstvo i ostale servisne usluge. Otkrijte odmah pogodnosti flexcare paketa i ne brinite se o neočekivanim troškovima u budućnosti!

ORIGINALNI OPEL DIJELOVI

Originalni Opelovi dijelovi uvijek su dobar izbor! Razvijeni pomoću Opelovih stručnjaka i napredne tehnologije, omogućuju da se Vaše vozilo čim prije dovede u prvobitno stanje.

OPEL REZERVNI DIJELOVI KRUŽNOG GOSPODARENJA

Činjenica je da se neki dijelovi vremenom istroše ili oštete, no to ne znači da su potpuno bezvrijedni. Neki rabljeni, ali originalni Opelovi dijelovi bit će u potpunosti obnovljeni. Saznajte više o Opel rezervnim dijelovima kružnog gospodarenja

PROVJERA STANJA VOZILA

DescriptionVaš Opel ima 97 aspekata koji su važni za njegovu sigurnost i pouzdanost. Opelovom stručnjaku treba samo 12 minuta da ih vizualno provjeri i kreira elektronički neobvezujući izvještaj o sigurnosnom stanju. Posjetite svojeg Opel servisnog partnera za besplatnu vizualnu provjeru sada! 

Opelova dodatna oprema

Bilo da je riječ o dodatnoj pohrani ili elementu premium stila, sigurno ćete pronaći savršen komad za Vaše potrebe i ukuse.  Učinite svoj Opel ugodnijim praktičnim rješenjima originalne Opelove dodatne opreme!

OPEL NAVIGACIJSKE KARTE

Koristite moderni navigacijski sustav Vašeg Opela za planiranje putovanja; štedite vrijeme i gorivo dolaskom prvo na Vaše odredište. Budite u tijeku s promjenama i izbjegavajte nepotrebnu vrtnju u krug: nadogradite svoj Opel navigacijski sustav.

PRIRUČNICI I TEHNIČKE INFORMACIJE

Određeni opisi, uključujući opise zaslona i funkcija izbornika, možda ne odgovaraju Vašem vozilu zbog verzije modela, specifikacija za određenu zemlju, posebne opreme ili dodatne opreme.