Servisne ponude

Naša vozila predstavljaju izvrsnu uslugu i kvalitetu. Da bismo to zadržali, naša je preporuka svim Opel vozačima pregled svog vozila kako bi ostao u savršenom tehničkom stanju, koristeći pritom originalne Opelove dijelove i tehnologiju. Pregledajte naše ponude I saznajte više o uslugama koje se nude u Opelovim servisima. Za ponude posebno skrojene za Vaše vozilo, molimo kontaktirajte svog Opel partnera.

POSEBNA SERVISNA OPELOVA PONUDA COVID-19

Iskoristite pogodnosti Opelove zimske servisne akcije u razdoblju od 15.10. do 15.12.2021.

myopel application

myDigitalService

myDigitalService omogućuje vam pratiti što se događa s vašim vozilom tijekom servisa i donijeti odluke o radnim nalozima, ma gdje se nalazite!

ORIGINALNI OPEL DIJELOVI

Originalni Opelovi dijelovi uvijek su dobar izbor! Razvijeni pomoću Opelovih stručnjaka i napredne tehnologije, omogućuju da se Vaše vozilo čim prije dovede u prvobitno stanje.

ORIGINALNI OPEL ZAMJENSKI DIJELOVI

Činjenica je da se neki dijelovi vremenom istroše ili oštete, no to ne znači da su potpuno bezvrijedni. Neki rabljeni, ali originalni Opelovi dijelovi bit će u potpunosti obnovljeni. Saznajte više o originalnim Opel obnovljenim dijelovima!

PROVJERA STANJA VOZILA

DescriptionVaš Opel ima 97 aspekata koji su važni za njegovu sigurnost i pouzdanost. Opelovom stručnjaku treba samo 12 minuta da ih vizualno provjeri i kreira elektronički neobvezujući izvještaj o sigurnosnom stanju. Posjetite svojeg Opel servisnog partnera za besplatnu vizualnu provjeru sada! 

Opelova dodatna oprema

Bilo da je riječ o dodatnoj pohrani ili elementu premium stila, sigurno ćete pronaći savršen komad za Vaše potrebe i ukuse.  Učinite svoj Opel ugodnijim praktičnim rješenjima originalne Opelove dodatne opreme!

ZAMJENA KOTAČA

Pripremite se na zamjenu guma! Stručnjaci u Opel servisima pomoći će Vam u pronalasku guma krojenim za Vaše vozilo. Ne riskirajte! Izvršite zamjenu guma čim vremenski uvjeti to nalažu!

OPEL NAVIGACIJSKE KARTE

Koristite moderni navigacijski sustav Vašeg Opela za planiranje putovanja; štedite vrijeme i gorivo dolaskom prvo na Vaše odredište. Budite u tijeku s promjenama i izbjegavajte nepotrebnu vrtnju u krug: nadogradite svoj Opel navigacijski sustav.

PRIRUČNICI I TEHNIČKE INFORMACIJE

Određeni opisi, uključujući opise zaslona i funkcija izbornika, možda ne odgovaraju Vašem vozilu zbog verzije modela, specifikacija za određenu zemlju, posebne opreme ili dodatne opreme.

Flexcare

Praktičan servisni program i prilagođena zaštita za Vaš novi Opel. Flexcare nudi odvojene pakete za Opel vozila, koji uključuju pomoć, produženo jamstvo i ostale servisne usluge. Otkrijte odmah pogodnosti flexcare paketa i ne brinite se o neočekivanim troškovima u budućnosti!

POSEBNA SERVISNA OPELOVA PONUDA COVID-19

U nastojanju sprečavanja širenje virusa te očuvanja zdravlja svojih klijenata i zaposlenika, Opel Servisi uveli su razne procedure. Vaše zdravlje i zdravlje Vašeg Opela nam je vrlo važno! Ovo Vi i Vaš Opel zaslužujete!